Geen sporter maar wel plaatselijk centimeters kwijtraken en afvallen? Misschien is dit wel DE oplossing….

Onze Foodcoach ‘Brenda de Bijl’ vertelt over haar eigen ervaring met de warmte cabine:

“De Warmte/Infrarood cabine-trainingen zijn korte en intensieve oefeningen (van ongeveer 30 min) in een cabine die verwarmd is tot ongeveer 37 graden. Omdat je de oefeningen vooral liggend uitvoert is dit ook voor mensen met bijv. gewrichtspijn of blessures een echte uitkomst! Met een op maat gemaakt schema ga je onder begeleiding intensief aan het werk om af te slanken, centimeters kwijt te raken of om lichaamszones juist strakker krijgen!  Naast de oefeningen in de cabine wordt je natuurlijk gemeten en gewogen om zo de vorderingen bij te houden, dit noemen we een figuuranalyse! Maar ik verzeker je, je voelt het vooral…jaaa aan je kleding! Naast de cabines is het raadzaam om ook je voedingspatroon aan te passen voor een effectief maar ook blijvend effect”. Aldus Brenda de Bijl, Foodcoach van Energiek Haaren.

“Eigenlijk is dit voor elke leeftijd. Jong en oud kan werken aan een strakker lichaam!”

Wat zijn de effecten?

Doordat de infrarood tot diep doordringt in je huid en spierweefsel zorgt dit voor een goede doorbloeding. Doordat de temperatuur in je spieren verhoogd is ga je sneller verbranden waardoor je makkelijker afvalt. Daarnaast heb je als voordeel dat je achteraf een verminderende kans op spierpijn en blessures hebt. En het heeft nog een geweldig voordeel namelijk; het verminderd cellulitis. Dit gebeurd doordat de infrarood stralen ook doordringen in je onderhuidse vetweefsel en daar de vergrote vetcellen verkleinen.

Prijzen:

Warmte cabine afslankkuur: 20x trainen  = €230,-  

  • De trainingen zijn altijd onder persoonlijke begeleiding.
  • Deze strippenkaart is 6 maanden geldig na aanvang 1e training.
  • De prijs is inclusief GRATIS Figuuranalyse en na elke 6 trainingen een nieuwe weging en figuurmeting.

Wil jij starten met de afslankkuur van Energiek Haaren? Bel naar 0639754752 of mail naar energiekhaaren@gmail.com voor het maken van een afspraak.