Start Duo Personal Training

Berichtje voor alle Energiekers!

We vinden het super leuk om te zien dat veel van jullie zo enthousiast mee doen met de online Quarantaine Workouts 🙂💪🔥 en ook de Beweegroutes zijn tot nu toe een succes! Op deze manier blijven we toch een beetje met elkaar in contact en vooral… in beweging! 🙂👏🚶‍♀️🚶🏋️

Komende maand gaan we alle leden een kleine compensatie geven. Ook hebben we ondertussen toestemming gekregen van de Gemeente om buiten (onder de richtlijnen van het RIVM) op de parkeerplaats te gaan starten met Duo PT! De dagen en tijden dat we dit kunnen aanbieden zijn we op dit moment aan het bekijken. Wil jij je hier alvast of samen met iemand voor opgeven? Stuur dan een berichtje naar Antal op onderstaand nummer!

Nogmaals willen we iedereen bedanken voor de steun en het vertrouwen! Hopelijk is het einde van deze moeilijke tijd nu langzaam maar zeker in zicht… en zien we iedereen snel en in goede gezondheid weer terug bij Energiek in Haaren! We houden jullie in ieder geval op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!!

Sportieve groet,

Antal en Anula
Team Energiek Haaren

06 3975 4752

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *