Aanmelden voor Fit Project 20+20

Kleinschalig Fit Project 20 + 20: “Voel je weer fit en energiek”!

Voor veel mensen geldt dat we het afgelopen jaar (2020) door de Corona-periode veel minder zijn gaan bewegen en minder actief zijn geworden dan voorheen. Bijvoorbeeld door het vele thuiswerken, zittend achter de PC of misschien heb je zelfs het Covid-19 virus gehad en is je longcapaciteit en spierkracht aanzienlijk achteruit gegaan! Ook zijn we meer of ongezonder gaan eten en drinken, waardoor we nu een paar kilootjes teveel wegen. Herken jij je hierin?

Het Fit Project 20 + 20 is er voor iedereen die als doel heeft om onder begeleiding conditie op te bouwen, spierkracht te verbeteren en wil afvallen!

‘Persoonlijke aanpak, geen online schema’s’!

Je gaat onder begeleiding van Antal & Anula met je persoonlijk op maat afgestemde programma trainen op de Milon Premium Cirkel. De training bestaat uit 20 minuten cardio en 20 min spierversterkende oefeningen. Jouw eigen resultaten kun je online terugzien in de Milon training app!

Het FitProject start vanaf 1 november 2020. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Meld je nu aan via onderstaand aanmeldformulier!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *