Trainen op afspraak

Berichtje voor alle Energiekers!

Yes!! 1 juli komt steeds dichterbij en dan gaan we onze deuren weer openen!! De club is volledig Covid-19 proof gemaakt d.m.v. looproutes, plexiglas, 1,5m afstand tussen toestellen, desinfectiemiddelen enz enz… en vanaf 1 juli gaan we trainen op afspraak! Dit doen we in kleine groepjes op de Milon Premium Cirkel van maximaal 6 personen per 45 minuten. Reserveer nu alvast je plekje vanaf 1 juli! Ook de populaire buitenlessen zullen we blijven geven. Door dit grote succes hebben we de club alvast een beetje omgebouwd voor de winterperiode!

Voor alle leden die al vanaf 15 mei meedoen met de buitenlessen willen we graag weer het volledige contributie bedrag incasseren voor de maand juli. De overige leden die sinds de (gedwongen) sluiting niet meer zijn geweest worden ook voor de maand juli nogmaals gecompenseerd.

Wij kijken er naar uit om iedereen in juli weer in goede gezondheid terug te zien bij Energiek Haaren. Plan nu alvast je sportafspraak in voor juli! Mocht je vragen hebben over het reserveren en/of trainen op afspraak neem dan a.u.b. contact op met Antal via onderstaand nummer.

Met sportieve groetjes

Anula en Antal
Energiek Haaren
0639754752

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *