Buitentrainingen in volle gang

Berichtje voor alle Energiekers!

De buiten-trainingen zijn inmiddels in volle gang!! 🙂🏋️‍♂️ We zijn erg blij om jullie op deze manier weer te kunnen helpen met trainen! Wil jij ook meedoen met deze workouts van Anula of Antal? Meld je dan a.u.b. telefonisch aan bij Antal via dit nummer: 0639754752. Dan plannen we snel een trainingsafspraak voor je in!

Alle Energiekers die (nog) niet kunnen of willen deelnemen aan de buiten-trainingen zullen komende incasso nog eens extra worden gecompenseerd.

Verder blijven we de laatste Corona-ontwikkelingen natuurlijk dagelijks op de voet volgen. Gelukkig zien we dat het steeds meer de goede kant op gaat (minder ziekenhuisopnames en minder besmettingen)! Onze fysiotherapeute Monique Meerbach is deze maand weer volledig aan de gang en ook onze masseuse Susanne van Baast mag weer masseren. Nu is het alleen nog wachten tot wij weer open mogen! We gaan er dan ook zeker vanuit dat dit voor 1 september onder de richtlijnen van het RIVM wordt toegestaan! Iedereen nogmaals super bedankt voor het vertrouwen en de steun!

Met sportieve groetjes

Anula & Antal

Team Energiek Haaren
0639754752

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *