De puntjes op de i

Berichtje voor alle Energiekers!

Gisterenmiddag hebben we de puntjes op de I gezet door het plexiglas op te hangen, zodat we nu ECHT COVID-19 proof zijn!🙂💪 Verder zijn alle maatregelen die volgens het RIVM nodig waren al getroffen (zie foto’s) zoals 1.5 afstand tussen apparaten, looproutes en natuurlijk de hygiëne voorschriften en geen gebruik maken van het sanitair! We zijn echt zeer verbaasd en teleurgesteld in de persconferentie van gisteravond! Volgens ons, en ook de andere collega’s in de fitnessbranche, wordt er nu echt met 2 maten gemeten!

We laten het er niet bij zitten en gaan vandaag contact opnemen met de Gemeente om toch eerder open te mogen!! … Want 1 september dat is voor alle fitnessclubs een uitzichtloos perspectief!

Gelukkig is er ook goed nieuws.. vanaf 11 mei mogen we buiten in groepen (op 1,5 meter afstand) gaan sporten! Anula Berkelmans Tooten, Nick van der Avoird en Antal Tooten zullen beschikbaar zijn om op afspraak buiten trainingen aan te bieden. Voor alle Energiekers  (jong&ouder) die hier interesse in hebben neem even contact op met Antal via onderstaand nummer! Dan plannen we snel een afspraak in! Meer info volgt snel, we houden jullie op de hoogte! 👍🙂🙏✌️🏋️‍♂️

Sportieve groetjes

Team Energiek Haaren

06-39754752

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *